✔ Kijkje achter de schermen
✔ Nauwe samenwerking met de klant
✔ Kom langs in onze Art Gallery

Bronsgieterij Hans Steylaert

Bronzen beelden vallen pas echt op tijdens een expositie. Dit geeft namelijk een goed beeld van de mogelijkheden en kwaliteit van de desbetreffende bronsgieterij. Bronsgieterij Steylaert staat bekend om de vakmanschap en kwaliteit en dit is duidelijk terug te zien in de bronzen beelden die wij vervaardigen. Wij organiseren regelmatig beeldhouwkunst exposities, om jou een beter beeld te geven van wat we voor je kunnen betekenen. Kom gerust eens langs om onze beeldhouwkunst expositie te bewonderen in onze Art Gallery.

Onze beeldhouwkunst komt het beste tot zijn recht bij een expositie

Wij leggen de focus voornamelijk op het vervaardigen van bronzen beelden op maat volgens specifieke wensen en eisen van de klant. Doordat wij werken met hoogwaardige grondstoffen en de modernste technieken, kunnen wij een prachtig kunstwerk leveren. Al jouw speciale wensen nemen wij graag in overweging zodat wij een fraai bronzen kunstwerk kunnen maken zodat je bedrijfsruimte verfraaid wordt. Een belangrijk voordeel naast de bronzen beelden expositie, is de samenspraak. Bij Bronsgieterij Steylaert word je altijd betrokken bij het proces van het maken van jouw bronzen beeld. Zo sluit het beeld te allen tijde aan bij jouw wensen.

Kom onze bronzen beelden bewonderen tijdens de expositie

Tijdens onze beeldhouwkunst expositie kan je niet alleen de bronzen beelden bewonderen, maar ook onze werkwijze. Wij vervaardigen namelijk ter plekke een aantal bronzen beelden, wat altijd erg imposant is om te zien. Wil je meer informatie over het laten gieten van een fraai bronzen beeld voor jouw bedrijf? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvende offerte. Je kunt een e-mail sturen naar hans@steylaert.nl of gebruik het contactformulier op de website. Laat weten wat je wensen zijn en we gaan graag voor je aan de slag.

Andere bezoekers bekeken:

beelden gieten prijs | beeldhouwkunst art gallery | beeldhouwkunst op maat


Stuur ons een bericht

Begin met typen en druk op enter om te zoeken