✔ Kijkje achter de schermen
✔ Nauwe samenwerking met de klant
✔ Kom langs in onze Art Gallery

Bronsgieterij Hans Steylaert

Wanneer je benieuwd bent naar de beeldhouwkunst van Bronsgieterij Steylaert, bezoek dan eens de Art Gallery. Wij organiseren regelmatig exposities waar je ons werk kunt bewonderen. Dit levert vaak een beeld van hoge kwaliteit en op, maar kenmerkt vaak ook het begin van een mooie samenwerking.

Kom onze beeldhouwkunst bekijken in onze Art Gallery

De beeldhouwkunst die wij tentoonstellen in de Art Gallery geeft een goed voorbeeld van waar wij toe in staat zijn voor zakelijke klanten. Wij vervaardigen namelijk enkel bronzen beelden op maat voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan beelden die een belangrijke gebeurtenis van jouwonderneming visualiseren of een fraai beeld om cadeau te doen aan een zakenrelatie. Wij steken veel passie en liefde in de beelden die wij maken en dat is dan ook goed te zien aan het eindresultaat. Wanneer je de werken die wij maken gezien hebt, is dit hopelijk aanleiding voor het plaatsen van een opdracht voor een pronkstuk voor in jouw bedrijfspand.

Bespreek je wensen met ons!

Kom langs in onze Art Gallery en zie met eigen ogen wat er met beeldhouwkunst bereikt kan worden tijdens een van onze exposities. Daarnaast is dit een perfecte manier om te zien hoe wij te werk gaan, aangezien we tijdens een expositie altijd bezig zijn met het vervaardigen van bronzen beelden. Dit is altijd een heel imposant proces om te zien. Ben je er al zeker van dat wij de geschikte partner zijn voor jouw opdracht? Neem dan contact met ons op door te mailen naar hans@steylaert.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, zodat jij je wensen met ons kunt bespreken!

Andere bezoekers bekeken:

beeldhouwkunst op maat | brons kunst | bronsgieten kosten


Stuur ons een bericht

Begin met typen en druk op enter om te zoeken