Vuur vreters aan het werk !

Bronsgieterij Hans Steylaert krijgt van De Organon de opdracht ter ere van het honderd jarig bestaan in vier maanden tijd een kunstwerk te realiseren. Dat is meer dan gelukt. Vier meter hoog Venus is haar naam. Een prachtige vrouw op een voetstuk die in alle vrijheid de wereld in stapt. Het ontwerp is in samen werking met de beroemde beeldhouwer Eric Claus tot stand gekomen.

Art Gallery / Bronsgieterij Hans Steylaert

Bel daar over met Hans Steylaert +31 6 46140783

Onze Art Gallery exposeert een keur van Nationale en Internationale Gelauwerde kunstenaars. In de bronsgieterij ervaar en voel je de warmte, passie de liefde voor het werk die wij hebben voor dit prachtige ambacht. De schoonheid, uitstraling en de levendigheid van de kunstwerken zal je verbazen. De zeer scherpe prijzen van de in beperkte oplage gegoten bronzen kunstwerken evenzeer.

Wij werken met zowel gevestigde namen als opkomende kunstenaars waardoor Steyls-Art altijd het meest uitgebreide assortiment heeft

Koop kunst bij ons en geniet van onze hoge kwaliteit, trakteer u zelf op een echt Steyls-Art giet werk

Onze kunstwerken worden stuk voor stuk volgens onze kwaliteitseisen gemaakt en door de beste kunstenaars ontworpen. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw echte Steyls-Art kunst.

Kunt u niet vinden wat u zoekt bij ons of heeft u een hele groot wens in de vorm van uw eigen beeld? neem gerust contact op en dan zorgen wij voor een echt op maat gemaakt beeld die gemaakt wordt volgens onze hoge kwaliteits normen

Blijf op de hoogte

Beelden die extra aandacht verdienen door hun schoonheid